Fethiye tatilinize renk katacak olan bir aktivite arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Katıldığınız turlarda çok eğleneceğinize ve çok iyi vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz. Bu yazıyı tatilinize renk katacak olan turları belirleyebilmenize yardımcı olmak için derledik. Yazımızın devamında siz değerli tatilcilerin, tatilinizden çok daha eğlenmiş olarak dönmenizi hedeflediğimiz tur seçeneklerimizden, tura çıkmanın avantajlarından ve turlara nasıl katılacağınızdan bahsedeceğiz.

 

Tur Seçeneklerimiz

Oniki Adalar Turu

Tur seçeneklerimizden biri olan 12 Adalar turu ile sizleri, mavinin her tonuna aşina olacağınız, yemyeşil ağaçlarla taçlanan muhteşem manzaralar eşliğinde bir gün geçirmenizi sağlayacak olan mavi yolculuğa çıkarıyoruz. Sizlerle birlikte ilk durak olan Yassıca Adalar’ı, sonrasında Akvaryum Koyu’nu, Tersane Adası’nı, Göcek Adası’nı ve Atbükü Koyu’nu ziyarete çıkıyoruz. Beğendiğimiz manzarada duruyor, sakin ve güzel koylarda denize girmeniz için demir atıyoruz. Bu çok mavi ve ıslak aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Jeep safari(Saklıkent Yakapark Turu)

Fethiye’ye gelince görmeden dönmemeniz gereken yerlerin başında gelen Saklıkent’in başrolde olduğu Saklıkent Yakapark turu ile sizleri doğa içinde ıslak ve soğuk yürüyüşlere çıkararak yaz günlerinin rehavetini üzerinizden alıyoruz. Serinleme hissini yalnızca soğuk sulara ayaklarınızı soktuğunuzda hissedeceğinizi sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Su tabancaları ile yapacağınız su savaşlarında, rakibiniz üzerinize ılık su sıkıyor olmayabilir. Çamur banyosu sonrasında üzerinizdeki çamurları yıkadığınız su da ılık olmayabilir. Bu çılgın ve ıslak aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Fethiye Özel Tekne Turu

Çok fazla insan ile belirli bir rotada hareket etmek istemeyen, bireysel olmaktan ve her şeyin istediği gibi olmasını önemseyen tatilcilerin tercih ettiği özel tekne turudur. Özel tekne turları en az 6 kişilik, en çok 25 kişilik tekne turlarını kapsamaktadır. Özel tekne turuna kaç kişilik bir grup ile çıkacağınızı belirledikten sonra bizimle iletişim kurabilirsiniz. Size uygun tekneyi birlikte belirleyebilir, özel tekne turunuzun detaylarına birlikte karar verebiliriz. Bu özgür aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Pamukkale Turu

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde önemli yer tutan Pamukkale’ye uzanan bir yolculuğa sizlerle birlikte çıkıyoruz. Kaynayan şifalı sular, sodyum bikarbonat, tarih kokulu gezinti ve yüzme tecrübelerini edinebileceğiniz bu harika turumuz, harika anılarınız arasında yerini alacak bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Bu harika aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Yamaç Paraşütü

Ölüdeniz’den araçlarla Babadağ’ın en yüksek noktalarına çıkarken başlayan yolculuğunuza, Babadağ’dan aşağı süzülerek devam edebileceksiniz. Babadağ, dünyanın en yüksek sporlarından biridir. En heyecanlı deneyimler en yüksekten atlayarak edinilebilir. Deneyimli ve işinin uzmanı olan pilotlarımız eşliğinde, güvenle edineceğiniz yamaç paraşütü deneyimi nefes kesici güzellikteki Ölüdeniz manzarasını ayaklarınızın altına serecektir. Sizin de sosyal medyada paylaşacağınız çok havalı yamaç paraşütü fotoğraflarınız olmasın mı? Bu havalı aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Atv Turu

Çok eğlenceli ve maceralı bir deneyim olan atv turuna dilerseniz ailenizle, dilerseniz sevgilinizle ya da arkadaş grubunuzla dahil olabilirsiniz. Tur rehberinizin günün başında sizlere vereceği kısa eğitimin sonunda atv kullanabilir hale geleceğinize emin olabilirsiniz. Birlikte tura katıldığınız grupla birlikte kalarak rehberin belirlediği kuralların dışına çıkmamanız, güvenli alanda kalmanız açısından oldukça önemlidir. İhtiyaçlarınız ve isteklerinizi tur rehberimize bildirerek daha yavaş bir seyir ya da daha hızlı bir seyir halinde yola devam etmek istediğinizi belirtebilirsiniz. Tur rehberiniz, daha iyi vakit geçirmeniz için size yardımcı olmak isteyecektir. Bu maceralı aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Hamam Turu

Sizleri sıcak, buharlı, köpüklü ve rahatlatıcı türk hamamında bütün kaslarınızı gevşeten bir yolculuğa çıkarıyoruz. Köpük masajı ve aromatik yağlar eşliğinde masaj ile yeniden doğmuş kadar iyi hissedeceğinize emin olabilirsiniz. Bu rahatlatıcı aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

At safari Turu

Sizleri uzman eğitmenler eşliğinde yapılan, konvoy halinde gerçekleşen günü birlik bir tura çıkarıyoruz. Tura uysal atlar dahil edildiğinden, bir tehlike kesinlikle sözkonusu değildir. Bu asil aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Dalış Turu

Yeryüzünün güzelliklerini elbette seviyorsunuzdur ancak gönlünüz şu sıralar su altı güzelliklerine kaydıysa, dalış turumuz tam size göre olabilir. Dalış turuna katılım sağlamak için daha önceden eğitim almış olmanız ya da daha önceden dalış tecrübesi edinmiş olmanız şart değildir. Tur günü sabahında dalış eğitmeninizin sizlere vereceği eğitim ile dalış yapabilecek durumda olursunuz. Bu merak giderici aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Korsan Tekne Turu

Tur teknenizi gördüğünüz anda hemen içinde olup korsan tekne turuna çıkmayı isteyebilirsiniz. Korsan tekne turlarına özgü olan bazı eğlenceler sizi cezbedebilir. Oldukça yüksekten kaymak siz çocukluğunuzdaki kadar mutlu edebilir. Kalabalık partilerden hoşlanıyorsanız korsan tekneniz sizin için deniz üzerindeki bir eğlence mekanı gibi olabilir. Bu korsan görünümlü aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Dalyan turu

Biraz tarih, biraz tekne, biraz deniz ama hep tatil havası ve hep eğlence ile dolu dolu bir gün geçirebileceğiniz bir tura çıkmaya ne dersiniz? Coğrafi özelliklerinin sağladığı bazı farklılıklar Dalyan’daki plajlara apayrı özellikler eklemiştir. Doğal güzellikler turunuzun her aşamasında cezbedici güzelliktedir. Coğrafya sevenler, meraklarını cezbeden tatlı su ile denizin birleşiminde yer alan İztuzu Plajı’nı gözlemlemek isteyebilirler. Tarih severler için ise oldukça fazla şey görme imkanı mevcuttur. Bu tarih ve coğrafya kokulu aktiviteyi deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Tura Katılmanın Avantajları Nelerdir?

Fethiye tatilinizde dünyaca ünlü koylarda denize girebilir, tarihi mekanları gezip görebilir ve Fethiye’nin sizlere sunduğu pek çok tatil imkanından yararlanabilirsiniz. Tatilinizde eğlenmek için vakit kaybetmemiş olursunuz. Planlanmış aktiviteler gün boyu aşırı eğlenmeniz, yepyeni yerler görmeniz ve yeni insanlar ile iletişim kurmanız için olanak sağlayabilir. Birçok açıdan deneyim olacak turlardan bir ya da birkaçı için rezervasyon yaptırmak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Tura Nasıl Katılırsınız?

Tur seçenekleri arasından size uygun olan turu seçebilir, internet sitemiz üzerinden rezervasyon işleminizi yapabilirsiniz. Fethiye’de tatil yaparken southfacetravel ile tura çıkan şanslı insanlar arasına katılmak için bizi arayın. Bizi aradığınıza pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Çünkü tura çıktığımız her kafile ile birlikte bizler de çok iyi ve bol eğlenceli bir gün geçiriyoruz. Turlarımızdan bir ya da birkaçını deneyimlemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.